[Se]  En  
Om Annice
Jag heter Annice, är 35 år gammal och bor sedan 2017 i Göteborg. Ursprungligen kommer jag dock från Norrköping där jag bott större delen av mitt liv med undantag för några år i Nyköping och Varberg.

År 2002 hoppade jag av gymnasiet och började jobba inom städ- och saneringsbranschen. I den branschen blev jag sedan kvar i åtta år innan jag slutligen satte mig vid skolbänken igen.

Drygt två år efter att jag hade börjat studera igen var gymnasiekompetensen inläst på komvux som vidare tog mig upp till Linköpings universitet (LiU). Vid LiU läste jag sedan tre år på systemvetarprogrammet med inriktning IT och projekt, vilket slutligen gav mig en kandidatexamen i informatik.

Under våren 2017 fick jag vidare jobb på telematikföretaget WirelessCar. På WCar arbetade jag som BA (Business Analyst) i närmare ett och ett halvt år innan jag bestämde mig för att gå vidare. Nu arbetar jag istället som BA och OutSystems-utvecklare för IT-företaget Bright Skills.

Utöver IT - med förkärlek för webbdesign och webbutveckling - intresseras jag av digitalt skapande, lingvistik och psykologi.

Click here to see your activities